Territori

Al juny els Concerts Movistar porten a Lleida a Enric Montefusco, Kokoshca, Espaldamaceta i Rombo

grey_iconDimarts, 04/06/19, 10:59h
  • Els concerts es celebren al Cafè del Teatre de l’Escorxador, i la recollida d’entrades pot realitzar-se de manera gratuïta a les botigues Movistar de Lleida
  • Enric Montefusco i Espaldamaceta actuaran el dijous 6 de juny, i el 20 de juny actuaran Kokoscha i Rombo

Al juny continua a Lleida el cicle de Concerts Movistar amb quatre grups del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical nacional. Enric Montefusco, Kokoshca, Espaldamaceta i Rombo actuaran al Cafè del Teatre de l’Escorxador amb concerts gratuïts les invitacions dels quals es podran recollirà les botigues Movistar de la ciutat.

El dijous 6 de juny se celebrarà el concert d’Enric Montefusco i Espaldamaceta; l’actuació començarà a les 21.30 h amb Espaldamaceta com a teloner, i seguirà amb l’actuació principal d’Enric Montefusco.

Després de l’abraçada a la música popular del seu celebrat debut en solitari, ‘Meridiana’ (2016), Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó en un nou àlbum, ‘Diagonal’, que presentarà aquest dijous a Lleida. Gravat junt amb els instrumentistes que l’acompanyen des de l’inici de la seva carrera com a solista, el segon assalt del qual va ser líder de Standstill sublima la seva proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d’una insubornable consciència poètica i política. ‘Diagonal’ planteja un suggeridor joc conceptual i s’erigeix  en revers de ‘Meridiana’. Més directe i transversal que mai, el repertori afila la crítica social i, al recrear amb cruesa un atípic recorregut biogràfic, no abdica del seu esperit generacional.

José Juan González, alma d’Espaldamaceta, torna després de dos anys de silenci amb un disc íntegrament en català. ‘Millor que Mai’ és el seu setè disc el qual, acompanyat per Gerard Joan (bateria, sampler i veus) i Oriol Maymó (baix, veus sampler i sintetitzador), ha d’introduir cançons més curtes i concises que fugen dels tempos baixos i del caràcter trist al qual ens tenia acostumats. Al llarg de ‘Millor que Mai’ trobarem noves sonoritats que mai abans s’havien escoltat als anteriors treballs d’Espaldamaceta. La mescla de caixes de ritmes, teclats i sintetitzadors analògics amb melodies pop que romanen a la memòria, fan de ‘Millor que Mai’ un viatge d’emocions i paisatges diversos.

El dijous 20 de juny el Cafè del Teatre tornarà a ser escenari dels Concerts Movistar, amb Kokoshca amb artista principal i Rombo, que actuaran com a teloners.

Els Concerts Movistar al Teatre Municipal de l’Escorxador són gratuïts. Les invitacions poden recollir-se fins a fi d’existències a les botigues Movistar de Lleida:

  • Botiga Movistar – Gran Passeig de Ronda, 63 C.C. Carrefour, local 6
  • Botiga Movistar – Carrer Bisbe Ruano, 5
  • Botiga Movistar – Carrer Segrià, 23
  • Botiga Movistar – Plaça de Sant Joan, 5
  • Botiga Movistar – Carrer Sant Joan de Mata, 1

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori