Territori

Derby Motoreta’s Burrito Kachimba i Aloha Bennets actuen a Lleida dins dels concerts ESCENA! Movistar

grey_iconDijous, 18/04/19, 10:30h
  • Els concerts se celebren al Cafè del Teatre de l’Escorxador, i la recollida d’entrades pot realitzar-se de manera gratuïta a les botigues Movistar de Lleida

Avui dijous 18 d’abril el Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida acull dos nous concerts gratuïts del cicle ESCENA! Movistar amb Derby Motoreta’s Burrito Kachimba i Aloha Bennets, dins de la seva aposta pels grups del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical nacional.

Aquesta jornada unirà garage-punk i rock de la mà d’Aloha Bennets, que actuaran com a teloners, seguits de l’actuació principal de Derby Motoreta’s Burrito Kachimba.

Amb el nom de Derby Motoreta’s Burrito Kachimba es presenta aquest sextet sevillà acabat de sortir d’un dels planters de rock més prolífics en els últims anys. L’ADN de DMBK es component de dos gens predominants: un, el component kinki tan prop del rock andalús que els precedeix. L’altre, el component psicodèlic que a base de fuzz imposa la seva llei en bandes com King Gizzard and the Lizard Wizar o Pond. De la suma d’ambdós neix la “kinkidelia”, l’estil sota el qual s’empara el seu disc homònim Derby Motoreta’s Burrito Kachimba (El Segell, 2019).

Aloha Bennets és una banda de Barcelona i voltants que va debutar als escenaris el març de 2016. Es presenten amb un garatge-punk de tocs surfers i lletres fresques i iròniques. Aloha Bennets vol ser el primer dia de vacances, una festa estiuenca o el moment pinyata de la festa d’aniversari. Aloha Bennets són veteranes de grans escenaris, havent actuat ja al Low Festival, Fuzzville!!!, Primavera Club, Villa Bilbao (Bilborock), EMBASSA’T, Curtcircuit i Monkey Week.

Els concerts d’ESCENA! Movistar són gratuïts. Les invitacions poden recollir-se fins a fi d’existències a les botigues Movistar de Lleida al C.C. Carrefour, c/Bisbe Ruano, c/Segòvia, plaça de Sant Joan i c/Sant Joan de Mata. Més informació sobre la recollida d’entrades: [+]

DIJOUS 18 D’ABRIL
21:30 h Aloha Bennets
22:45 h Derby Motoreta’s Burrito Kachimba

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori