Innovació

TAPPX, la nova fórmula per a promocionar apps

grey_iconDiumenge, 14/08/16, 1:06h

tappx_interna_1

Tappx és la nova fórmula de promoció gratuïta d’apps a través de l’intercanvi de publicitat entre els membres de la comunitat de desenvolupadors d’aplicacions.

Els integrants d’aquesta start-up que desenvolupen la seva tecnologia al sí de Wayra Barcelona van detectar que la majoria de les apps mòbils existents (més de dos milions) tenen problemes per poder tenir visibilitat i aconseguir descàrregues, i si intenten salvar aquesta problemàtica integrant publicitat per generar ingressos, aquests acaben per ser molt inferiors al cost que els suposa promocionar les seves apps.

És per aquesta raó que sorgeix Tappx, una plataforma que neix per oferir un sistema de promoció d’apps gratuïta i equitativa, que ja és utilitzada tant per petits desenvolupadors com per importants estudis de desenvolupament d’apps internacionals, aconseguint una promoció de “bescanvi” efectiva i totalment gratuïta.

Ja existeixen resultats que avalen el seu model. En només 5 mesos, des del llançament de la comunitat, compten amb més de 800 desenvolupadors registrats que intercanvien més de 30 milions d’impressions de publicitat al mes, arribant a més de 500.000 usuaris a tot el món.

Pots visitar-la a: http://www.tappx.com/es/

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Innovació