Territori

El pròxim 20 de maig arrenca el rodatge de ‘Merlí: Sapere Aude’

grey_iconDimarts, 14/05/19, 4:25h
  • El rodatge del spin-off titulat ‘Merlí: Sapere Aude’ tindrà lloc en localitzacions com la Universitat de Barcelona, el Gòtic, el Raval o la platja de Barcelona, i durarà unes 10 setmanes.
  • Tindrà com a protagonista a Pol (Carlos Cuevas), l’alumne preferit de Merlí. Per la seva part, Héctor Lozano, creador de la sèrie original, seguirà al capdavant del projecte.
  • ‘Merlí: Sapere Aude’ és la primera producció original Movistar+ que es gravarà en català.

L’esperat spin-off de ‘Merlí’ ja té data d’inici de rodatge. El pròxim 20 de maig, el personatge de Pol Rubio (Carlos Cuevas) torna a les aules i inicia els seus estudis a la facultat de Filosofia, mesos després de la mort de Merlí, moment en què s’acabava la sèrie original.

El rodatge de ‘Merlí: Sapere Aude’ durarà unes 10 setmanes i comptarà amb diferents escenaris com la Universitat de Barcelona, el Gòtic, el Raval i la platja de Barcelona.

Fa uns mesos, Movistar+ va anunciar l’acord amb TV3 que permetia la continuïtat de ‘Merlí’, garantint així una nova vida per a l’exitosa sèrie, que es podrà seguir en exclusiva a Movistar+ a partir de finals del 2019. TV3 l’oferirà un any després de la seva estrena. Com totes les sèries de producció original, ‘Merlí: Sapere Aude’ estarà disponible en vídeo sota demanda en exclusiva a Movistar+.

‘Merlí’ va ser creada i produïda per la productora Veranda TV. Les seves tres temporades van ser emeses amb gran èxit per la cadena catalana TV3 en prime time, amb quotes de pantalla de més del 22%. Ara arriba ‘Merlí: Sapere Aude’, una aposta de producció de Movistar+ amb la col·laboració de TV3 que mantindrà l’essència de la sèrie.

La ficció creada per Héctor Lozano continuarà sent escrita per ell mateix, i produïda per Veranda TV, pel mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, garantint el segell Merlí que tant va agradar als seguidors de la sèrie original.


LA VISIÓ DE L’AUTOR

“Després d’un any sense escriure ‘Merlí’, ho trobava a faltar. Per aquesta raó vaig acceptar l’entusiasta proposta de Movistar demanant-me “més Merli”.

Com viu el Pol la seva vida sense Merlí? Com s’adapta a la facultat? Quines noves amistats tindrà? S’enamorarà?

Movistar+ es llança a l’aventura d’estrenar una sèrie en català per a tota Espanya. Escriure la sèrie en la seva llengua original és mantenir l’essència i el to de ‘Merlí’, i crec que la decisió de Movistar+ ha sigut molt valent.

Els fans de ‘Merlí’ tenen ansies de saber més. No només els espectadors catalans sinó també els de la resta d’Espanya i de Llatinoamèrica. Escriure pensant que hi ha gent que espera i desitja el que estàs escrivint és un luxe.

A la seva primera classe Merlí va pronunciar unes paraules que van quedar gravades a la ment del Pol: “Us vull desperts, no us deixeu arrossegar per l’opinió de la majoria, teniu criteri propi!”. Aquestes paraules es resumeixen a la màxima d’Horaci: Sapere Aude (atreveix-te a saber). I d’aquí el títol…

… ‘Merlí – Sapere Aude’: la sèrie se centrarà en el desig d’aprendre del Pol Rubio, i en el seu procés maduratiu, amb la universitat com a escenari principal. Tot girarà al voltant del Pol: la seva família, els seus nous amics, els nous professors, i els nous amors… I també el Bruno, el seu amic incondicional i fill de Merlí. Perquè els espectadors saben que el Pol i el Bruno acabaran sent parella, però… com arribaran a consolidar aquest amor? Doncs això: Sapere aude!

Héctor Lozano, creador de ‘Merlí’

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori