Territori

El Roster Movistar obre una convocatòria per a la incorporació de noves bandes

grey_iconDimarts, 25/06/19, 12:27h
  • La convocatòria estarà oberta fins a l’1 d’octubre a aquelles bandes de Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears que vulguin sumar-se a la iniciativa
  • Els guanyadors de la convocatòria rebran suport per a la creació de nou contingut artístic i realitzaran almenys tres concerts de la mà de Movistar
  • Cor Blanc i Belushi s’incorporen al planter de bandes Movistar compost per Soledad Vélez, Urfabrique, Le Nais, Tercer Sol i Yana Zafiro

Roster Movistar, el nou projecte de mecenatge cultural de Movistar l’objectiu del qual és elevar el talent musical i potenciar el desenvolupament de bandes i artistes nacionals, ha obert una convocatòria per a la incorporació de nous grups al seu planter d’artistes.

La convocatòria està dirigida a solistes i bandes amb base a Catalunya, Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia i Illes Balears vinculats a gèneres musicals com l’indie, el pop, l’electrònica o la música urbana, que podran registrar la seva proposta a la web http://roster.movistar.es fins a l’1 d’octubre. Una vegada rebudes les candidatures, les bandes integrants del roster i un jurat independent format per professionals del sector musical i cultural, valoraran les propostes de més qualitat i originalitat per a escollir els dos guanyadors d’aquesta convocatòria.

Els artistes seleccionats s’integraran al Roster Movistar durant dotze mesos, on realitzaran almenys tres actuacions programades per Movistar, totes elles amb entrada gratuïta prèvia retirada d’invitacions a les botigues Movistar. La gira del Roster començarà al juliol i la seva programació s’anirà anunciant a la web i les xarxes socials del Roster (@rostermovistar).

A més, els grups rebran 2.000 euros de suport econòmic cadascun per a la creació de nou contingut artístic –un videoclip o un EP, per exemple- i també rebran suport a comunicació i promoció.

Cor Blanc i Belushi s’uneixen al Roster Movistar

Els guanyadors d’aquesta convocatòria oberta pel Roster Movistar s’uniran a un planter d’artistes heterogeni i carregat de talent en el qual trobarem bandes i artistes nacionals, tant emergents com consolidats: Soledad Vélez, Urfabrique, Le Nais, Tercer Sol i Yana Zafiro, i al que també s’acaben d’incorporar Cor Blanc i Belushi.

Mireia i Sergi formen el duet barceloní Cor Blanc. Un duet que juga amb el folk, el lo-fi i l’electrònica en un joc de melodies de vegades nostàlgiques, a vegades alegres, però sempre molt personals. Amb una guitarra elèctrica, un sintetitzador i una caixa de ritmes, Cor Blanc aconsegueixen arribar a l’espectador fins a remoure’l. Sentiment i talent a parts iguals en una proposta molt cuidada musicalment i estèticament que s’està fent un forat al panorama indie del nostre país a base de personalitat i geni. La magnètica ‘Alice’ ha sigut el seu últim single i ha arribat per a quedar-se. Synth-pop càndid i somiador que recorda a l’instant a Au Revoir Simone i al que ja l’han seguit noves cançons amb el seu disc debut, ‘You’, que va veure la llum el 2 de febrer de 2018 i les ha valgut per actuar a Primavera Club o compartir escenari amb Perfume Genius.

Nascuda a finals de 2015, Belushi està integrada pels germans Pintó (Joaquim, baix; Gerard, bateria) al capdavant d’una secció rítmica versàtil, les guitarres d’Èric Palaudàries i Fernando Rascón, teclista, cantant i lletrista del quartet barceloní. El post-wave de Belushi ha visitat ja el Primavera Sound, dins del seu cicle Primavera als Bars, el Festival REC o el Festival Jardins de Pedralbes, on van ser teloners dels mítics Simple Minds. Després del seu primer disc, ‘Maniobras en la Oscuridad’ (autoeditat 2017) i el llançament aquest 2019 dels singles ‘Héroes Sentimentales’ (4 d’abril), ‘Universos Paralelos’ (15 de maig) i ‘Extraña Transformación’ (12 de juny), estrenes cobertes per Radio 3 (Disco Grande, Siglo 21), MTV, Sol Música i Mondo Sonora, entre altres; Belushi, segueix obrint camí fins al seu nou treball, que arribarà després de l’estiu.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori