Territori

Ferran Palau inaugura un nou cicle de concerts gratuïts organitzats per Movistar a Tarragona

  • Els concerts se celebraran a la Capsa de Música i les entrades estan disponibles de manera gratuïta a les botigues Movistar de Tarragona
  • El divendres 24 de maig tindrà lloc el primer concert amb l’actuació de Ferran Palau i de Retirada! com a grup teloner

Movistar presenta a Tarragona un nou cicle de concerts amb els millors grups del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical nacional. Aquesta aposta cultural de Movistar que dóna inici aquest mes de maig tindrà periodicitat mensual, amb nous concerts al juny i, després de l’estiu, un altre cada mes entre setembre i desembre. Aquestes sessions, totes gratuïtes, se celebraran a la Capsa de Música de Tarragona (Av. Vidal i Barraquer s/n M1 Pl0).

La primera cita d’aquest nou cicle serà el divendres 24 de maig a les 22.30 h amb Retirada! com a teloner, i seguirà amb l’actuació principal de Ferran Palau. Junts crearan una nit especial i aquells que vagin a escoltar-los viuran una vetllada única amb el millor de l’indie i el pop rock.

Ferran Palau va publicar l’any passat ‘Blanc’, el seu tercer disc en solitari. És membre i compositor dels Anímic. El seu disc s’identifica en un nou gènere musical anomenat Pop Metafísic, format a partir dels seus nous discos ‘Ferran Palau’ i ‘El Petit de Cal Eril’. Ferran Palau va sorprendre l’any 2015 amb un sensacional segon disc titulat ‘Santa Ferida’. ‘Blanc’ és un territori per on campen miratges, somnis i visions forjades a base d’anhels i desitjo. Ferran Palau canta a la intempèrie, exposat a tots els mals i a totes les meravelles. Amb la força del desemparat -del que no té res a perdre-, Palau ens apropa ‘Blanc’ a les orelles en un extrem exercici de sinestèsia.”

Retirada! ha aconseguit trobar la seva casa en un espai que existeix entre l’indie i el post-rock. Albert i Corb, porten en actiu des del 2012. Bateria i guitarra, amics i família, el seu camí va començar amb ‘Inevitable’ i és com es va consolidar al 2014 amb ‘Victoria/Derrota’. Ara publiquen ‘Són’, una nova aventura la qual fan mal ús de la seva èpica quotidiana per parlar d’aquestes coses que et marquen per a tota la vida: un nen de set anys a les Olímpiades, caminades agafats de la mà, estius interminables al parc, riures i plors a pulmó, marxar de casa, l’abandonament d’un primer amor i la trobada de l’últim, contenir l’alè abans de saltar, nits sense dormir, la família… ‘Són’ és una caixa de records per a no oblidar qui som.

Els concerts Movistar a Tarragona són gratuïts; les invitacions poden recollir-se fins a fi d’existències a les següents botigues Movistar de la ciutat:

  • Botiga Movistar de El Corte Inglés: Rambla President Lluís Companys, 7
  • Botiga Movistar CC. Carrefour Carretera Reus
  • Botiga Movistar Store Tarragona Rambla Nova, 103
  • Botiga Movistar Dr. Mallafré Guasch, 3
  • Botiga Movistar Centre Comercial Parc Central de Vidal i Barraquer, 15-17

Video Concert Movistar Tarragona – Ferran Palau, 24 de maig

https://youtu.be/N4PVtTmeK8Y

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori