Territori

Finalitza el rodatge de ‘Merlí. Sapere Aude’ T2, la sèrie original Movistar+ protagonitzada per Carlos Cuevas

grey_iconDivendres, 06/11/20, 11:15h
  • Produïda en col·laboració amb Veranda TV, la sèrie està creada per Héctor Lozano i dirigida per Menna Fité.

DESCARREGAR NOU MATERIAL GRÀFIC

L’esperada segona temporada de ‘Merlí. Sapere aude’, la sèrie original Movistar+ protagonitzada per Carlos Cuevas (Pol Rubio) i María Pujalte (Bolaño), ha finalizat el seu rodatge.

Produïda en col·laboració amb Veranda TV, el rodatge va començar el passat mes d’agost i s’ha desenvolupat en diferents localitzacions de Barcelona com la Platja de la Barceloneta, el Barri Gòtic, el barri de la Sagrada Família o la Universitat de Barcelona. La segona temporada de ‘Merlí. Sapere aude’ s’estrenarà el 2021 a Movistar+.

DESCARREGAR IMATGES NOVES DE RODATGE

Segons ha comentat el seu director Menna Fité, “ha estat un gran rodatge amb tot l’equip treballant fort per a fer la millor sèrie possible. Aquesta temporada Pol tindrà les coses bastant més difícils, així que la càmera ha hagut de seguir-lo i donar a la narració el drama i l’alegria que la història requeria: major maduresa i mantenir l’equilibri de les moltes emocions que es gaudeixen veient la sèrie. La interpretació d’actrius i actors ha estat excel·lent. Carlos Cuevas, María Pujalte, Pablo Capuz, Claudia Vega, Pere Vallribera o Eva Martín han fet una gran feina. Els seus personatges han evolucionat i les noves trames els donen una dimensió nova i encara més interessant. Pel que fa a les noves incorporacions, treballar amb Jordi Coll i Eusebio Poncela ha estat un luxe. Han construït uns personatges complexos i amb moltes capes”.

SOBRE LA SEGONA TEMPORADA

Les grans preguntes de la filosofia són la base d’aquesta segona temporada en la qual segons el seu creador Héctor Lozano, “veurem com la vida posa traves al protagonista, Pol Rubio. Alguna cosa inesperada li passarà, serà com una prova de foc per al seu procés de maduresa, i suposarà la culminació d’un personatge que s’ha fet gran a base d’obstacles. És una sèrie optimista, esperançadora, i aquesta temporada mantindrem més que mai el mateix to. De fet, per a mi, de totes les temporades de ‘Merlí’, aquesta és la més optimista. Dos nous personatges ajudaran a Pol en aquesta fase de la seva vida: per una part, Axel (interpretat per Jordi Coll) que serà el seu nou interès amorós-sexual, i per una altra, està Dino (Eusebio Poncela), l’amo del bar on Pol treballarà, i que li farà veure que la vida és meravellosa si saps com manejar-la. I les classes segueixen a la Facultat de Filosofia, amb María Bolaño com a professora admirada per Pol. Junts tindran un objectiu acadèmic comú per al final de temporada”.

REPARTIMENT

Protagonitzada per Carlos Cuevas i María Pujalte, completen el repartiment principal de la sèrie els actors Pere Vallribera (Biel), Claudia Vega (Oti), Pablo Capuz (Rai), Nao Albet (Efra), Boris Ruiz (Alfonso Rubio) i Eva Martín (Silvia Montoliu).

S’incorporen com a nous fitxatges de la temporada l’actor nominat al Goya Eusebio Poncela, que interpreta a Dino, l’amo del bar Satanassa, i Jordi Coll (El secreto de Puente Viejo), com a Axel, un atractiu fuster.

B.S.O. ‘MERLÍ. SAPERE AUDE’ T2

Movistar Sound, segell discogràfic Movistar+, ens porta la banda sonora de ‘Merlí. Sapere aude’ T2. Amb música original de Xavier Capellas, ens mostra una partitura orquestral i electroacústica com a instrument per a endinsar-se en les emocions dels personatges de la sèrie i explotar diferents sensacions: des del drama a la comèdia en els moments quotidians o en els més insòlits. La banda sonora original ja està disponible en plataformes digitals.

SINOPSI ‘MERLÍ. SAPERE AUDE’ T2

El grup d’amics començar el segon semestre d’universitat. Després de l’aturada, tornen a les aules amb ganes d’iniciar la segona part del curs. Com a benvinguda trobaran el paranimf en obres. Un grup d’operaris ha començat a restaurar-lo. L’encarregat de les tasques de restauració tindrà una relació especial amb Pol Rubio.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori