Territori

La sèrie original Movistar+ amb la qual Albert Espinosa torna a la televisió presenta els seus primers cartells

  • El pròxim mes de gener Movistar+ estrenarà ‘Los Espabilados’, la seva nova sèrie original produïda en col·laboració amb Dynamo Audiovisual, i que suposa la tornada a la televisió d’Albert Espinosa en el desè aniversari de ‘Polseres Vermelles’.

CARTELLS A LA PLATJA

Els espavilats són cinc nois que volen deixar enrere la tristesa i enfrontar-se a un destí del qual són amos per primera vegada en la seva vida. Una pàgina en blanc que dóna inici a una nova vida plena d’aventures. Ara és el moment d’aconseguir-ho, d’alliberar-se del passat, en un viatge que els portarà a descobrir nombrosos llocs per també a reflexionar des de l’alegria qui són i qui volen arribar a ser. Ho faran junt perquè no hi ha millor manera de superar els obstacles que donant-se suports uns als altres.

SINOPSIS

‘Los Espabilados’ conta la història de Mickey L’Angelo, Yeray, Guada, Yeray, Samuel i Lucas, uns joves especials que s’escapen d’un centre psiquiàtric a la recerca del seu lloc al món. A pesar dels seus diagnòstics clínics, aquests cinc amics s’enfronten a la vida amb humor i valentia perquè en el seu interior tenen clar que és la societat la que està malalta; no ells.

Els nois emprendran un viatge per Europa per a trobar el germà d’un d’ells, mentre es van enfrontant a les seves condicions mèdiques diàries. En aquesta sèrie gaudirem de les seves aventures, de la recerca per l’acceptació mentre treuen el màxim partit a les seves vides. Encara que els nois pateixen malalties mentals, per sobre de tot són uns nens ‘espavilats’ i ho demostraran en cadascun dels episodis.

REPARTIMENT

La sèrie dirigida per Roger Gual (Smoking Room, Instinto, Las chicas del cable), està protagonitzada per Álvaro Requena com a Mickey L’Angelo; Marco Sanz com a Yeray; Sara Manzano com a Guada; Aitor Valadés com a Samuel; i Héctor Pérez com a Lucas.

Completen el repartiment Miki Esparbé (Malnazidos, Perdiendo el Este, Reyes de la noche) com a Izan, un detectiu especialitzat en la recerca de nens desapareguts; Àlex Brendemühl (Truman, Akelarre), en el paper del doctor Del Álamo, i Marta Torné (‘Velvet Colección’, ‘El internado’), com la parella d’Izan.

ALBERT ESPINOSA

Aquesta sèrie d’aventures, creada i escrita per Albert Espinosa, està inspirada en la seva novel·la ‘El que et diré quan et torni a veure’ (Grijalbo) traduïda a 20 idiomes.

Com el mateix Espinosa comenta en aquest vídeo “és una història de nois sense fronteres mentals que lluiten contra les desigualtats. A més, em fa molt feliç estrenar-la el gener del 2021, ja que coincideix amb el desè aniversari de l’estrena de ‘Polseres Vermelles’”.

La distribució internacional de la sèrie va a càrrec de Beta Film que la va presentar al MIPCOM de Canes, i on va ser destacada per Variety com a un dels 15 projectes més interessants del mercat.

DESCARREGA ELS CARTELLS

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori