Territori

Nuria Oliver guanya el Gaudí Gresol de Ciència i Tecnologia

grey_iconDiumenge, 14/08/16, 12:17h

premis-gaudi-gresol

Nuria Oliver segueix sumant reconeixements. La directora científica de Telefónica R+D ha sigut premiada amb el Gaudí Gresol en la categoria de Ciència i Tecnologia. El guardó que entrega la Fundació Gresol està considerat de gran prestigi, sobretot si tenim en compte la magnitud de la resta de premiats, referents del món del periodisme, la música i la gastronomia, entre altres disciplines.

La gala d’entrega de la 10a edició dels Premis Gaudí Gresol serà a les 7 de la tarda del proper dijous 9 de juny i al recinte Tecnoparc de la Fira de Reus (Tarragona).

Aquest any 2016 està sent exitós per a la científica alacantina. Al mes de març va guanyar el Premi Ada Byron que concedeix la Universitat de Deusto i el Salvà i Campillo que atorguen conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya. A més a més, Oliver va ser finalista d’Ada Lovelace Computing Excellence Award, un premi que entrega el European Centre for Women and Technology, a Noruega.

Enhorabona!

007telefonicaarduino-vannucchi_14767219745_o

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori