Territori

Roster Movistar celebra a Barcelona un nou esdeveniment amb vocació acadèmica en l’àmbit musical

grey_iconDimecres, 26/02/20, 1:00h
  • We Are Roster arribarà a la sala Abaixadors10 de Barcelona aquest divendres 28 de febrer
  • Els artistes del Roster Movistar participaran en les jornades moderades per Frankie Pizá

Roster Movistar, el projecte de mecenatge cultural de Movistar objectiu del qual és elevar el talent musical i potenciar el desenvolupament de bandes i artistes nacionals, presenta We Are Roster, un nou esdeveniment amb vocació acadèmica que pretén reunir a públic, artistes i professionals del sector.

We Are Roster celebrarà a Barcelona la seva primera edició el divendres 28 de febrer entre les 18 i les 23 hores a l’espai Abaixadors10. Aquest esdeveniment comptarà amb tres ponències en format de taula rodona moderades per Frankie Pizá, multidisciplinari de la indústria de la música i director creatiu a Primavera Sound i Vampire Studio, on els assistents coneixeran de prop als artistes del Roster Movistar tenint com a fil conductor una temàtica proposada pels mateixos grups. Cor Blanc parlarà sobre jugar a guardar sons d’apps i de pàgines web com a punt de partida per a crear les seves cançons; Urfabrique oferirà un workshop de Síntesi Substractiva Analògica amb l’objectiu de presentar el sistema de funcionament d’un sintetitzador analògic; i el productor EJ Marais crearà una cançó a través de samples. Per una altra part, Doble Pletina i Le Nais parlaran sobre Cinema, feminisme i direcció d’art. La jornada finalitzarà amb un B2B entre EJ Marais i Le Nais.

Les invitacions a ambdues edicions de We Are Roster es poden aconseguir online de forma gratuïta a la web roster.movistar.es.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori