Territori

Telefónica i l’ACB creen Movistar Street Basket Tour per a apropar el show del bàsquet a València

grey_iconDilluns, 09/04/18, 4:50h

L’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) i Movistar, soci patrocinador i televisiu de la competició, han creat el Movistar Street BasketTour, un nou esdeveniment que portarà un autèntic show al voltant del bàsquet de la Lliga Endesa als carrers de València.

Les llegendes Víctor Luengo (València), Carlos Jiménez (Màlaga), Javi Salgado (Bilbao) i Joe Arlauckas (Madrid) seran els padrins del Movistar Street Basket Tour i lideraran la cerca dels ‘jugones’ del 3×3 i dels millors triplistas en una fase prèvia per seu.

Els classificats per a la fase final podran gaudir d’un torneig de 3×3, d’un concurs de triples i de la batalla per ser el Rei de la pista (un contra un) en una experiència única en el Movistar Street Basket Tour. Competiran durant unes hores (20 a 24h) en una ‘gàbia’ de mitja pista al carrer al centre de la seva ciutat, amb un xou a l’altura del millor espectacle: joc de llums, DJ battle, pantalles, freestyle, ball…

També seran protagonistes els ‘padrins’ de cada seu, que s’uniran a un partit contra un combinat amb jugadors vinculats als equips del club local, i dunkers de primer nivell internacional.

Els premis inclouran també 1.000 euros en metàl·lic, viatges d’un cap de setmana i una pilota per al guanyador de el ‘Rei de la pista’ i del concurs de triples a cada ciutat, mentre que els finalistes de les seus rebran entrades per a un partit de Playoff de la Lliga Endesa a triar, entre altres premis a la resta de participants.

Per apuntar-se al Movistar Street Basket Tour n’hi ha prou amb entrar a movistarlikes.es i inscriure’s de forma gratuïta. A les xarxes socials el hashtag és #MovistarStreetBasket.

València inaugurarà el xou del Movistar StreetBasket Tour amb la fase prèvia en L’Alqueria del Basket (22 d’abril) i el primer gran xou a la Plaça de l’Ajuntament (5 de maig), abans de posar rumb destino a Màlaga, Bilbao i Madrid.

20180409 MovistarStreetBasket 1 20180409 MovistarStreetBasket 2

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori