Territori

Últims dies perquè persones a l’atur s’apuntin a la nova Lanzadera Conecta Empleo de L’Hospitalet de Llobregat

grey_iconDivendres, 06/11/20, 3:45h
  • El 9 de novembre finalitza el termini perquè les persones desocupades s’apuntin a la nova Lanzadera Conecta Empleo de L’Hospitalet de Llobregat, un programa gratuït d’orientació laboral que els ajudarà a reactivar la seva cerca de feina amb noves tècniques i eines, acordes al nou mercat laboral
  • Els seus participants assistiran a sessions virtuals i presencials; comptaran amb el suport i l’assessorament de tècnics especialitzats per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca de feina, actualització de currículum, simulació d’entrevistes de treball i contacte amb empreses
  • Les persones interessades a participar en aquest programa, que en edicions anteriors ha registrat una mitjana d’un 60% d’incersió laboral, poden formalitzar la seva inscripció a la web lanzaderasconectaempleo.es o de forma presencial a l’Ajuntament de L’Hospitalet, sol·licitant cita prèvia al telèfon 934 026 023 (de 8h a 15h)

Fundación Santa María la Real i Fundación Telefónica posen en marxa una nova Lanzadera Conecta Empleo a L’Hospitalet de Llobregat. Per això, compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través del programa operatiu POISES; i la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

La Lanzadera Conecta Empleo de L’Hospitalet de Llobregat començarà a finals de novembre i estarà operativa fins a finals d’abril de 2021, oferint de forma gratuïta orientació laboral, acompanyament, i assessorament fins a un màxim de trenta persones que es troben a l’atur o desocupades.

Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tenir qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i provenir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: online + presencial

Les persones participants es reuniran diferents dies a la setmana de forma virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de forma presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per l’Ajuntament, on es comptarà amb totes les mesures d’higiene, seguretat i distància social requerides. Si la situació s’agreuja per la pandèmia, el programa es portarà a terme totalment online.

Activitats

Comptaran amb l’orientació de tècnics especialitzats, que les guiaran per a millorar la seva ocupació i perseguir la seva inserció. D’aquest mode, realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupació i contactes amb empreses.

Inscripció

Les persones interessades a participar en la pròxima Lanzadera Conecta Empleo de L’Hospitalet de Llobregat disposen fins al 9 de novembre per a realitzar la seva inscripció a la web  lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de forma presencial a l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia al telèfon 934 026 023 (de 8 h a 15 h).

Més informació

Per obtenir informació general sobre el programa Lanzaderas Conecta Empleo, es pot descarregar el Dossier de Premsa disponible a la web de LCE: lanzaderasconectaempleo.es/kit-prensa.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori