Territori

Watchity tanca una ronda de 500.000€ junt amb Wayra, Enisa i K-LAGAN

grey_iconDijous, 10/06/21, 11:30h
  • Watchity ofereix l’oportunitat de crear vídeos professionals en directe sense la necessitat de ser un expert, personalitzables amb la identitat visual corporativa del client.
  • La seva eina per a retransmetre d’esdeveniments en streaming, opera amb espais de treball col·laboratius on cada usuari té la capacitat de participar en la retransmissió com a emissor, a través d’una videoconferència, mitjançant una càmera professional o amb la càmera del seu mòbil.
  • Watchity compta amb la confiança de més de 100 marques, entre elles, L’Oreal Professionnel, Honda Motor Iberia, Banc Sabadell, Generali, Volkswagen Group España Distribución, FC Barcelona o 080 Barcelona, a més d’entitats públiques com el Parlament i el Govern de la Generalitat de Catalunya.

Watchity, eina per a la retransmissió d’esdeveniments en streaming, ha tancat una ronda de 500.000€ junt amb Wayra, el hub d’innovació oberta de Telefónica, Enisa i K-LAGAN.

La missió de Watchity és ajudar als equips de màrqueting, comunicació i esdeveniments a crear vídeos més professionals per a les seves experiències en directe, personalitzats amb la seva marca. Així, poden proporcionar a l’espectador una experiència de visionat en alta qualitat, i compten amb eines d’interacció, retransmissió a través de xarxes socials i conversió per a aconseguir els seus objectius de negoci.

Watchity destaca perquè els webinars, llançaments de producte, formacions a xarxes comercials o esdeveniments híbrids que tenen lloc en la plataforma tenen un aspecte totalment diferent del que s’aconsegueix amb les tradicionals eines de webinars i videoconferència. D’aquesta manera, ajuda a les marques a reforçar el posicionament de marca i l’engagement. La startup compta ja amb la confiança de més de 100 marques, entre elles, L’Oreal Professionnel, Honda Motor Ibèria, Banc Sabadell, Generali, Volkswagen Group España Distribució, FC Barcelona o 080 Barcelona, a més d’entitats públiques com el Parlament i el Govern de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, l’eina ha signat recentment un acord de col·laboració global amb LinkedIn, de manera que, tots els usuaris que hagin estat aprovats per LinkedIn Live podran retransmetre en viu els seus webinars i esdeveniments utilitzant Watchity.

Un cas d’èxit de la startup és la seva col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya en l’emissió en streaming de les seves obres de teatre. “La nostra eina pot ajudar el sector cultural a reinventar-se i adaptar-se al moment actual”, explica Albert Rodes, CEO de Watchity. “Per a nosaltres és fonamental llançar projectes com aquest i col·laborar per a posar en marxa la cultura”, assegura.

“En l’últim any i mig s’ha accelerat la realització d’esdeveniments en línia i la retransmissió de continguts de manera virtual. Watchity ofereix una eina única que permet a qualsevol persona de l’àrea de comunicació d’una organització, crear continguts audiovisuals professionals i connectar i interactuar amb els seus clients i fans de manera simple i totalment digital. Vam conèixer a Watchity a través de la nostra col·laboració amb Barcelona Tech City i des de llavors estem ajudant a la startup a escalar a través de clients de Telefónica i utilitzant la plataforma en els nostres esdeveniments. Creiem que en el futur tots els esdeveniments seran en format híbrid i que es podran seguir de manera en línia, així que pensem que l’aposta per Watchity és clarament de futur”, destaca Marta Antúnez, directora de Wayra Barcelona.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori