Desenvolupament

Wayra Barcelona llança la segona edició de Co-Investment Day per a invertir en startups madures

grey_iconDimecres, 15/05/19, 11:00h

Cada projecte seleccionat podrà aconseguir fins a 1 milió d’euros de finançament

  • Co-Investment Day és una jornada impulsada conjuntament per Wayra Barcelona, Encomenda, Inveready, NautaCapital, KiboVentures, OneRagTime, AthosCapital i VentureCap.
  • La convocatòria està oberta a startups enfocades a IoT, Ciberseguretat, Data Analytics, Intel·ligència Artificial, Machine Learning, Vídeo, Realitat virtual, Realitat augmentada, 5G i Edge Computing
  • El termini de presentació de propostes està obert fins al 24 de maig a la web https://wayrabcn.typeform.com/to/UTGinV

Wayra Barcelona, el hub d’innovació oberta de Telefónica, juntament amb Encomenda, Inveready, NautaCapital, KiboVentures, OneRagTime, AthosCapital i VentureCap, llança la segona edició del Co-Investment Day Barcelona per a invertir fins a 1 milió d’euros en startups madures.

Per a participar en el Co-Investment Day, les startups interessades podran presentar els seus projectes fins al 24 de maig a través del següent formulari online (https://wayrabcn.typeform.com/to/UTGinV). Es busquen startups que proporcionin solucions tecnològiques que encaixin amb Telefónica en àrees com IoT, ciberseguretat, Data Analytics, Intel·ligència Artificial, Machine Learning, Vídeo, Realitat virtual, Realitat augmentada, 5G i Edge Computing. Les companyies  comptaran amb l’oportunitat de poder treballar directament amb Telefónica i la seva xarxa de clients.

Les startups seleccionades podran presentar els seus negocis davant inversors el pròxim 30 de maig a Soho House Barcelona (Sala La Mercè). En aquesta segona edició, a més a més de seleccionar startups que es presentin a la convocatòria, cada fons podrà proposar una companyia en la qual estigui interessat amb l’objectiu de fomentar el deadflow, co-invertir i validar tecnològicament les companyies a través de Telefónica.

“El Co-Investment Day Barcelona és una gran oportunitat perquè les startups aconsegueixin inversió de vuit grans inversors de l’ecosistema emprenedor i puguin escalar els seus negocis a escala global a través de Telefónica”, explica Julián Vinué, director de Wayra Barcelona.

Sobre Wayra

Wayra és el hub d’innovació oberta de Telefonica més global, tecnològic i connectat del món. Wayra opera a través d’11 hubs en 10 països: Alemanya, Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Espanya, Mèxic, Perú, Regne Unit i Veneçuela. Més de 500 de les startups participades dins del programa d’Innovació Oberta de Telefónica segueixen actives i més de 100 startups estan fent negoci amb la companyia.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Desenvolupament