Territori

Wayra X inverteix en Nannyfy, la revolucionària startup catalana de cura virtual de nens

grey_iconDivendres, 22/01/21, 2:00h
  • Nannyfy va reinventar el seu model de negoci amb l’arribada de la Covid-19, passant de ser una web per a la cerca de nannies a una plataforma virtual de cura, entreteniment i sociabilització per a nens d’entre 3 a 12 anys.
  • La plataforma genera el seu propi contingut gràcies a cangurs certificats que poden ser des de professors titulats fins a artistes o científics.
  • Nannyfy és la tercera inversió de Wayra X, el hub global 100% digital de Telefónica que va néixer el novembre passat amb l’objectiu d’apostar per startups amb productes digitals de consum massiu.

Wayra X, el hub global 100% digital de Telefónica, ha realitzat una inversió a Nannyfy, la plataforma de tecnologia educativa -edtech- amb seu a Barcelona on els nens poden gaudir de contingut en línia dirigit per nannies o cangurs, experts en diferents matèries, al costat d’altres nens de la seva mateixa edat.

A la plataforma, els menors d’entre 3 a 12 anys poden accedir a NannyFun, el nou mètode d’aprenentatge digital desenvolupat per la startup catalana que ofereix cursos mensuals i activitats diàries programades. En aquest sistema, la diversió, la interacció i la cura virtual es fusionen perquè els més petits de la casa progressin de la mà de nannies expertes. Sota un model de subscripció o pagament per ús, Nannyfy proporciona als nens contingut de qualitat, apte per a la seva edat i dissenyat per nannies o cangurs validats, experts en la matèria i en la cura, que poden ser des de professors titulats fins a artistes o científics. A més, Nannyfy els permet interactuar amb altres nens de manera segura, perquè socialitzin mentre aprenen i s’entretenen. La plataforma és també accessible a través de la seva App. Recentment ha desenvolupat també una Living App per a Movistar+ resultat de la seva participació en el programa Wayra Activation Programme.

No obstant, aquest no ha estat sempre el model de negoci de Nannyfy. La startup era anteriorment una web on els pares podien buscar un cangur que acudís al seu domicili. Va sorgir quan Claudia de la Riva, CEO i fundadora de la startup, no va aconseguir trobar un cangur de confiança i experiència per a la seva filla perquè no hi havia cap plataforma en línia que cobrís aquesta necessitat. No obstant això, amb l’arribada de la Covid-19, va haver de reorientar la seva proposta, digitalitzar els seus processos i convertir-se en pionera de l’aprenentatge i cura de nens virtual. “Detectem que la necessitat en la qual es basava el nostre model de negoci seguiria estant present, però de manera diferent”, explica, de la Riva. “Vam encertar i vam obtenir una gran resposta”, afegeix.

Els resultats no s’han fet esperar: la plataforma creix en registres una mitjana del 48% al mes i les visualitzacions dels vídeos han augmentat de mitjana un 111% mensual durant els últims tres mesos. Nannyfy és, a més, partner d’Airbnb Experiencies. El seu abast als Estats Units i Llatinoamèrica no deixa de créixer.

La seva capacitat de reinvenció i flexibilitat del model és una de les principals raons per les quals Wayra X ha apostat per Nannyfy. També destaca la seva capacitat per a produir contingut digital propi i la seva aposta per la personalització, treballant en un servei que s’adapti a cada nen o nena tenint en compte la seva edat i interessos. La startup està preparant la seva pròxima ampliació de capital, que obrirà entre abril i juliol d’enguany. En les tres anteriors, que van començar en 2019, ha aconseguit finançament per més de 1,1M€.

Nannyfy passa a formar part de la cartera de startups de Wayra X junt amb Peoople i Blabla. El hub 100% digital de Telefónica per a invertir en startups amb productes digitals de consum massiu, tanca d’aquesta manera la seva primera inversió de 2021 i la seva tercera des del seu naixement el mes de novembre passat. “Avui dia, les pantalles exerceixen un paper clau en la cognició entre nens i adolescents”, afirma Luisa Rubio, responsable de Wayra X. “Per això, un projecte purament digital com Nannyfy té un buit en totes les llars i és clau per a facilitar la conciliació familiar, especialment en un escenari on gana peso el teletreball. Es tracta d’un equip i una proposta guanyadora”, conclou Rubio.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori