Territori

‘La Unidad’, sèrie original Movistar+ que arribarà al maig, estrena tràiler i cartell

  • ‘La Unidad’ és un thriller policíac de sis episodis basat en el treball desconegut d’una de les millors unitats de la policia del món en la lluita contra el terrorisme jihadista.
  • Protagonitzat per Nathalie Poza (Goya 2017) junt amb l’actor argentí Michel Noher, Marian Álvarez (Goya 2013) i Luis Zahera (Goya 2019).
  • Dirigit per Dani de la Torre (‘La sombra de la ley’, amb tres premis Goya 2019, i ‘El desconocido’ amb dos premis Goya 2018) i escrit per Alberto Marini i Amèlia Mora.
  • La Jonquera, Palafrugell, Girona i Figueres han estat escenaris del rodatge d’aquesta sèrie
  • ‘La Unidad’ és una sèrie original Movistar+ produïda en col·laboració amb Vaca Films

‘La Unidad’, la nova sèrie original de Movistar+ que arribarà a la plataforma el pròxim mes de maig, estrena el seu tràiler oficial. Aquesta producció està basada en el treball desconegut de la unitat Polícia Nacional que lluita contra el terrorisme, una de les més eficaces del món.

La sèrie és un thriller amb un guió que ha comptat per primera vegada amb la col·laboració de membres reals d’aquesta unitat de Policia Nacional; un minuciós treball de documentació i investigació que combina entreteniment amb una trama de plena actualitat, i que ofereix una perspectiva desconeguda del treball policial a través d’una complexa operació antiterrorista liderada per aquesta Unitat i que abasta diferents països.

Creada per Dani de la Torre i Alberto Marini i produïda en col·laboració amb Vaca Films, ‘La Unidad’ ha estat rodada a nombroses localitzacions com Catalunya (La Jonquera, Palafrugell, Girona i Figueres), Madrid, Melilla, Màlaga, Galícia, les ciutats franceses de Perpinyà i Tolosa o les localitzacions de Lagos i Makoko (ambdues a Nigèria).

AIXÍ TREBALLA I VIU UNA POLICIA DE LES MÉS ACTIVES DEL MÓN

És una dada no massa coneguda que, des de l’11 de març de 2004, Espanya és un dels països amb més operacions antiterroristes del món.  A través dels seus sis episodis de 50 minuts ‘La Unidad’ revela com actuen i viuen els membres de la Unitat d’Investigació Policial liderada per la Comissaria Cap Carla. Persones normals i anònimes capaces d’aconseguir victòries extraordinàries.

Els membres d’aquesta Unitat estan interpretats per Nathalie Poza (Goya a Millor Actriu Protagonista per ‘No sé decir adiós’), al paper de Carla Torres; l’actor argentí Michel Noher, com Marcos, Cap del Grup d’Investigació i parella de Carla, amb qui es troba en ple tràmit de divorci; Marian Álvarez (guanyadora del Goya a la millor actriu protagonista per ‘La herida’), que encarna a Miriam; Luis Zahera (guanyador del Goya a millor actor de repartiment per ‘El reino’), que interpreta a Sergio; l’actriu espanyola d’origen persa Fariba Sheikhan com a l’agent Najwa; Raúl Fernández de Pablo com a Roberto, i Carlos Blanco com a Ramon.

A més, formen part del repartiment principal Fele Martínez, Alba Bersabé, Francesc Orella i Pepo Oliva, així com un variat càsting internacional que compta amb Amina Leony, Moussa Echarif, Hamid Krim, Mourad Ouani, Mekki Kadiri, Omar Bentaleb, Bouzan Hadawi, Said El Mouden Tarik Rmili.

Per una altra banda, el viatge internacional de ‘La Unidad’ ja ha començat. Beta Film serà l’encarregada de distribuir els drets d’aquesta sèrie fora de les nostres fronteres i ha anunciat que HBO ha adquirit els seus drets per a Llatinoamèrica.

SINOPSI

La detenció a Espanya del líder terrorista més buscat del món converteix al país en el principal objectiu terrorista.

Ha començat un compte enrere sense que la població ho sàpiga i els membres de la Unitat especial contra el terrorisme yihadista, liderats per la comissaria Carla Torres, s’enfrontaran a la missió secreta de desarticular-la contrarellotge, metre intenten resoldre els conflictes d’unes vides personals que el seu ofici, en part, les ha arrebassat.

Un thriller trepidant basat en la realitat poc coneguda d’un grup de persones de carn i ós amb vides aparentment normals les cares de les quals no es coneixen perquè hi ha victòries que deuen ser invisibles.

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori