Territori

Un vespre que acosta les TIC a la societat. Celebrem la Festibity

grey_iconDiumenge, 14/08/16, 12:18h

14a-festibity_800x165_llarga

Avui ens toca viure una de les cites més interessants de les tecnologies de la informació i la comunicació amb el món exterior. Toca avocar-nos a un dels principals temes d’actualitat en aquest àmbit i fer-ho des d’un dels escenaris catalans que millor cuida els detalls d’aquest ecosistema: la festibity.

La festa de les TIC, organitzada per la Facultat d’Informàtica de Barcelona i FIB Alumni, ens convida a un vespre de networking i grans reflexions amb la qual, tractant-se de TIC i versant aquesta 14a edició sobre ciberseguretat, no podíem deixar de col·laborar i fer-ne també partícip un dels hàckers amb més recorregut i més reconegut a nivell mundial: Chema Alonso, CEO de l’empresa de seguretat de Telefónica; Eleven Paths.

En l’entrevista que Festibity ha fet a Chema Alonso, aquest hi diu que la seguretat és clau per a l’evolució de les societats i que és una de les grans preocupacions per a Telefónica; tant per tot allò que fa referència a l’empresa com, evidentment, per als clients. Hi diu, de fet, que ara es pot veure com moltes d’altres TELCOs comencen a posar en marxa unitats de seguretat; una decisió que Telefónica va prendre fa més de tres anys com a una peça clau i identitària en el funcionament de la Companyia.

Més de 600 persones, representants de les empreses del sector i estudiants de la FIB, es reuniran avui al Pavelló italià per aprofundir en aquesta temàtica d’importància TOP enguany. Veuran actuar dos hackers, en Pau Oliva i en Sergi Álvarez, que els demostraran que no es poden refiar dels seus smartphones com pensaven, i aprendran a fer front a aquestes debilitats tan importants a nivell personal com professional.

Quim Masferrer amanirà la nit amb consells, també, però més enfocats a fer riure el personal. També hi haurà lloc per a un espectacle de Break Dance Mind Hack i, per postres, còctel i festa.

Llegeix l’entrevista a Chema Alonso aquí

chema

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori