Territori

Wayra Barcelona impulsa la visibilitat de les dones emprenedores a #ScaleUpWomen

grey_iconDijous, 12/11/20, 11:15h
  • L’esdeveniment online se celebrarà el divendres 13 de novembre amb el fi de fomentar el desenvolupament en startups liderades per dones.
  • El programa de #ScaleUpWomen comptarà amb un panel en el qual es conversarà sobre la igualtat en el context de la nova normalitat, les presentacions de sis startups liderades per dones i dues xerrades impartides per Katharine D’Amico i Clara Lapiedra.

Amb l’objectiu de fomentar la visibilitat de les dones emprenedores i impulsar el desenvolupament a startups liderades per dones, Wayra Barcelona celebra #ScaleUpWomen, un esdeveniment en format digital que tindrà lloc demà divendres 13 de novembre d’11 a 13 h i que serà possibles seguir, de manera gratuïta, a través d’internet registrant-se en aquesta web: #ScaleUpWomen.

L’esdeveniment comptarà amb un panel titulat ‘La Nova Normalitat: Més o menys igualitària?’ en el qual representants de l’ecosistema startup com Andrea Martinelli, directora de M&A a S&E Partners; Helena Torras, Managing Partner a Pao Capital; Luz Adell, Managing Partner a Draper B1; i Ernest Sanchez, Managing Partner a Nekko Capital, explicaran les iniciatives en les quals estan treballant per donar suport al desenvolupament de startups liderades per dones i debatran sobre com la Covid-19 està afectant la igualtat o agreujant les diferències, si el confinament ha fet augmentar la bretxa de gènere i l’estrès en les dones, si la nova situació és una oportunitat per a promoure més diversitat, o si l’acceleració de la digitalització està obrint noves oportunitats per a startups.

El programa comptarà també amb una ronda de pitches en la qual sis dones líders de startups tecnològiques presentaran la seva companyia davant l’ecosistema emprenedor. Es tracta d’Esther Pina de Secret Sound, Carla Zaldua de Accexible, Ana Perez de Forest Chain, Sofía Iturbe de Libeen, Sara Serantes de Freshperts i Claudia de la Riva de Nannyfy TV.

A #ScaleUpWomen hi haurà també espai per a les xerrades ‘El factor femení, com parlar com una líder’, de la mà de Katharine D’Amico, mentora en comunicació estratègica per a presentacions corporatives, i ‘Com expandir-se a través d’aliances estratègiques en l’era digital’, oferida per Clara Lapiedra, CEO i fundadora d’Aula Magna Business School & Wompreneur.

Marta Antúnez, directora de Wayra Barcelona, ha destacat que “estem molt orgullosos del #ScaleUpWomen que hem organitzat aquest any, especialment per les ponents de luxe que participaran en les diferents seccions de l’esdeveniment”.

Sobre Wayra

Wayra és el hub d’innovació oberta de Telefónica, el més global, tecnològic i connectat del món. Wayra està present en 7 hubs d’innovació, entre ells el de Barcelona, a 10 països d’Europa i Amèrica Llatina, amb un objectiu clar: ajudar a les startups a créixer a escala global. Wayra té una cartera de més de 400 startups i més de 100 ja estan treballant per a proporcionar solucions disruptives a Telefónica i a la seva xarxa global de 350 milions de clients.

Descarregar vídeos de Katharine D’Amico i Clara Lapiedra

T'HA RESULTAT INTERESSANT? COMPARTEIX-HO EN

  • fb_icon
  • twitter_icon
  • linkdin_icon
icon_3Veure altres publicacions de Territori